Vaxduk randig & prickig

Vaxdukar med härliga prickar är något som piggar upp i köket eller på uteplatsen. Ränder och rutor som aldrig blir omoderna. Våra prickiga vaxdukar är en av den mest sålda och det kan vi förstå efetrsom prickarna är sådär lagom stora och glada.

Populärast bland Vaxduk randig & prickig


Rutig vaxduk

Rutiga vaxdukar är klassiska och går aldrig ur tiden och blir inte omoderna. Våra rutiga vaxdukar på Broarne är noga utvalda av mig personligen och jag har godkänt dem efter att ha fotograferat och kontrollerat kvalitén. Vi har de röd och blårutiga men även andra snygga rutor som är lite åt retro-hållet. De rutiga dukarna finns både som vanlig tålig vaduk och som textildukmed ytbehandling.

Prickig vaxduk

Våra prickiga vaxdukar är en av den mest sålda och det kan vi förstå efetrsom prickarna är sådär lagom stora och glada. Det är lite lolli-pop-känsla över dem och vi tycker att det passar perfekt in ett retro-kök. Vi har den i flera färger och kvaliten är mjuk och smidig.

Turkos vaxduk

Turkos är en populär färg när det gäller vaxduk, vi har några rutiga snygga dukar i turkos. Här har vi samlat alla våra randiga, rutiga och prickiga dukar. Vår storsäljare är de prickiga dukarna, de finns i flera färger och piffar verkligen upp i köket. Röd- och blårutiga vaxdukar är nog de vanigaste dukarna, de återfinns ofta på caféer och restauranger. Det är fräscht och klassisk med rutiga dukar, en rödrutig duk signalerar trevnad och mysig tillvaror i trevliga sällskap.

Vaxduk utomhus

Textilvaxdukarna tål inte att ligga utom hus men de vanliga prickiga dukarna klarar det galant. Räkna med att textilvaxdukarna blir blekat av att ligga ute och att de vanliga dukarna i bara plastmaterial klarar bra att ligge ute i solen. Ska du välja en duk att ha ute så ska du välja en i ren plast och inte i textil.

 

Vaxduk med prickar | Broarne.se