Vaxduk - Kryss - Turkos (pris/löpmeter)

(1 recensioner)
115 kr
I lager   Leveranstid: 3-7 dagar

• Bredd 140 cm.
• Löpmeter – priset är för en meter, köper du flera meter får du en hel sammanhängande duk
• Miljögodkänd
• Ftalatfri
• Lätt att torka av
• Svag struktur i ytan
• Halvblank yta
• Två olika turkosa toner
Vaxduken har halvblank yta och vacker gräng (alltså inte helt slät i ytan), mjuk och smidig. Turkos bakgrund med mörkare turkosa rutor. Den här duken är helt i plast och är mycket praktisk eftersom den inte kan suga upp någon vätska. Miljögodkänd av kontrollorganet Oeko-Tex, de utfärdar certifikat enligt standard 100. Det innebär att tillverkaren garanterar att det inte finns skadliga ämnen i produkten. Den är dessutom fri från ftalater, det är en mjukgörare som anses kunna vara skadlig.

Baksidan på duken är lite flossad (luddig), det gör att den blir ljuddämpad och ligger still på bordet. Mjuk och smidig, du kan med fördel sy shopping-väskor, bordtabletter och haklappar mm. om du skulle vilja det. Det finns ingen textil i duken men det finns stryktur i ytan.

Vaxduken är lättskött, bara att torka av den med disktrasa efter måltiderna. Man ska dock vara försiktig med tomatketchup och viss barnmat på burk som innehåller tomat. Spiller man ketchup eller tomatprodukter ska man genast torka av annars kan det bli fläckar som inte går bort. Vi rekommenderar inte att man tvättar duken i tvättmaskinen eftersom det då kan bli skarpa veck som inte går bort. Vill man ändå försöka tvätta i tvättmaskin så ska man inte torktumla efteråt, låt den dropptorka och häng så rakt du kan. Tvätta inte varmare än 40 grader. Det går att stryka på duken men då måste man använda stryk-duk och inte ha för varmt på järnet. Stryk helst från baksidan.

Mera retro-vaxdukar

Mera vaxduk med kryss

 

 

 

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Johanna

Färgen är något ljusare samt dovare och mer grå än vad som visas på min dator - fantastiskt fin!

2016-12-30

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Liknande produkter