Vaxduk retro

Vaxduk med retro motiv

Här samlar vi alla snygga vaxdukar i retro-stil som vi hittar. Det vi kallar retro är den stil som kommer från 50- 60- 70-talet och är typiskt skandinavisk retro.

 

Retro vaxduk

Retro kan vara ganska mycket, det kan vara blommor i 70-talsstil och virrvarr från 50-talet. Vi på Broarne letar ständigt efter snygga retro-dukar som stämmer in på 50- 60- och 70-talets design. Den skandinaviska retro-stilen är unik i världen och helt tidlös och stilsäker. Retro-vaxduk kan vara prickig, blommig och rutig. Här finns också mer stillsam design som tillsammans med annan retro i hemmet blir pricken över i.

Vaxduk barn

Vaxdukar är otroligt bra för barn som vill pyssla, en vaxduk är väldigt trevlig att klippa i nämligen. Vi vet det eftersom vi förr levererade alla vaxduksresten till ett dagis i närheten av oss. Det låter kanske konstigt, men barnen på dagiset hade en ful ovana att klippa i dukarna som låg på matbordet. Efter att vi börjat leverera vaxduk till dem att pyssla med så slutade de att klippa i bordsduken. Det är lätt att klippa i vaxduk, bra stadigt med lite skönt motstånd. Det finns massor man kan tillverka av vaxduk och man behöver inte kasta kanterna, den repar inte upp sig.

Vill du fråga om vaxdukarna så maila mig gärna/ Ann-Marie på Broarne  info@broarne.se

Vaxdukar med 50-tals look | Broarne.se