Vaxdukar övrigt

Här finns lite blandade vaxdukar, spetsduk i plast och tillbehör som bordsfilt och bordsklämmor. Bordklämmor är nästan ett måste om man ska ha en duk ligga utomhus. Med hjälp at en vaxduk med non-wowen baksida som vi har på alla våra vanliga vaxdukar så får du en ljuddämpning

Populärast bland Vaxdukar övrigt


Bordsfilt

Bordsfilt är en mjuk duk som ska ligga under duken på bordet för att ljuddämpa och skydda en känslig bordsyta. Det är dessutom mysig med en bordfilt under duken för det blir inte så kantigt och hårt när man dukar inför en fest, mer mjukt och inbjudande.

Ljuddämpning med hjälp av duk och bordsfilt

Ljud i rum kan vara mycket störande när man ska sitta ned och äta, har man ett kalt rum utan ljuddämpning i tak eller utan gardinen kan det bli olidligt. Med hjälp at en vaxduk med non-wowen baksida som vi har på alla våra vanliga vaxdukar så får du en ljuddämpning och ett skydd för bordsytan. Vill du ha det lilla extra så köper du en bordsfil och lägger under duken, garanterat mer ljuddämpande och bättre skydd mot hack och slag mot bordytan.

Vaxduk spets

Vi har två varianter av spetsduk i plast. En duk är väldigt lik en virkad duk i ren vit plast, den går dock inte att torka av, utan den måste man skaka av smulorna. Den går därmot mycket bra att tvätta den i maskin. Den andra varianten av spetduk är en vaxduk med spetsmönster, den finns under fliken vaxduk blommiga, duken har en blommig spets som motiv och den är lätt att torka av.

Klämmor till vaxduk

Vindarna är ibland kraftigare än vad man kan tro och vips så är duken borta med vinden. Våra bordklämmor finns i både plast och metall, de kommer i förpackning med 4 st och du kan återandvända dem i flera år. Man får dock inte pressa den vita klämmorna för hårt för då kan de brytas av. Metallklämmorna därmot, tål hur mycket som helst.

Klämmor för vaxduk på bordet | Broarne.se