• Frakt 89kr – fri frakt över 1000 kr

Utvalda produkter

Våra nyheter

Handla inredningstyger online


Välkommen till en webbshop med tyger på metervara

Tyger i 50-, 60- och 70-tals retrostil – en tidsresa

Vi erbjuder en harmonisk fusion av det gamla och det nya, med tydliga influenser från det fria och enkla 50-, 60- och 70-talet. Den tidens formgivare vågade experimentera med färger och strukturer på ett sätt som inspirerar oss än idag.

Den skandinaviska stilen hyllar den autentiska och mänskliga skapandeprocessen som präglade denna era. Vi erbjuder en nyproduktion av den kulturskatt som skapades inte bara i Sverige utan i hela Skandinavien under den här perioden. Vår skandinaviska designtradition, känd för sin ljusa och lätta stil, smälter samman med de kreativa skatterna från 50-, 60- och 70-talet, vilket skapar ett unikt koncept som inte finns någon annanstans i världen.

Indiska textilier – band och tyger

Den indiska inredningsstilen fungerar i allmänhet mycket bra i våra nordliga hem. Färger och former samspelar med våra ljusa färger och luftiga miljöer. Vi har ett stort sortiment med Indiska tyger på metervara som vi importerar själva från Indien så allt är mycket unikt och finns inte att få tag i någon annan butik än vår. Tygerna är ofta handvävda eller tryckta för hand och de är mycket charmiga och fulla av liv. Produktionen av tygerna kommer från små hantverkare i Västra Bengalen som är ett centrum för konsthantverk i Indien. Här samlar de främsta och skickligaste hantverkarna och här skapas konst och oändligt vacker inredning i klassisk indisk stil.

Våra vackra kantband kommer även de från Indien och de finns i många olika utföranden och prisklasser. Vi har kunder som köper kantband och lägger på lager hemma för att ha dem till hands när den rätta inspirationen kommer. Banden är alla mycket vackra i sig och ger inspiration till att skapa. Textilbanden går bra att sy på kuddar och gardiner men även kläder.

Vaxdukar på Broarne

På Broarne finns vaxdukar för alla tillfällen. Vi erbjuder festliga textilvaxdukar med tidlös elegans samt vaxdukar i slitstark vinyl för de små barnen när de vill måla och pyssla. Våra vaxdukar finns i en mängd underbara mönster och färger

Unika hyllremsor för ditt hem

Jag har letat efter gammaldags hyllremsor och märkte vi snart att det inte var så enkelt att hitta i vårt land. Jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Jag har designat och tillverkat våra egna hyllremsor som sätter pricken över i:et i heminredningen.
Vi är stolta över att kunna erbjuda något som är helt unikt.

Tygaffären som är öppen dygnet runt

Välkommen till vår digitala tygbutik på Broarne, där du har möjlighet att shoppa metervaror precis när det passar dig. Vår webbshop är öppen dygnet runt, vilket ger dig flexibilitet att utforska vårt sortiment när som helst. Dessutom är du alltid välkommen tillbaka efter ett köp för att information och läsa mer om våra produkter.
Vi värdesätter personlig kontakt med våra kunder och finns alltid tillgängliga via telefon eller e-post. Vi strävar efter att skapa en trygg och förtrolig köpupplevelse, där du kan känna dig bekväm när du handlar hos oss.