Ägg-korgar

Det finns speciella äggkorgar som är skapat för att hämta och förvara ägg i. Det är mycket dekorativ att ställa fram en korg full med vackra ägg, speciellt till påsken såklart men även under hela året. De funkar lika bra för lök och äpplen.

En äggkorg är trevlig att ställa fram på bordet

Våra populära äggkorgar är så vackra att ha stå framme med ägg. Vet du att ägg har en otrolig bra hållbarhet? Tar du ett ägg från en höna och lägger det i rumstemeratur så kan du förvara det så i upp till 14 dagar och det går att få fram en kycklig ur det ändå. Sen håller det sig i kylskåp i månader om du bara ska ha dem för att äta.

Äggkorgar i zinktråd

Våra äggkorgar har en skönt handtag och korgen är flätad med zinktråd. Desigen kommer från Danmark och den här koregn har varit en storsäljare hos oss i nästan 15 år. Ägg har en mycket lång hållbarhet och behöver inte nödvändigtvis inte förvaras i kylskåp, speciellt inte om du får färska ägg direkt från uppfödaren.
Denna speciella form av fransk trådslöjd är mycket populär och här i Sverige kallar vi den för Luffarslöjd. Trådslöjdskorgar är även mycket lämpliga för lök, bröd samt frukt.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Äggkorg i trådslöjd | Broarne.se