Brickor skärbrädor

Nästan allt blir vackrare om man ställer det på en bricka. Det kan gälla en ljusgrupp, blommor eller en frukost på sängen. Här hittar du även grytunderlägg och skärbrädor i retro-stilBrickor för frukt och ost

Här har jag samlat några av mina favoriter. Man kan aldrig få för många brickor, tycker jag. Varje tillfälle kräver sitt speciella uppdrag. Vi har både runda och fyrkantiga, jag söker ofta efter brickor med lite egen retro-design. Det bästa av allt är att här i Sverige finns det riktigt bra möjligheter att producera brickor för små designers. Det går att hitta riktigt speciella om man bara tar sig tid att forska lite.

Brickor som konstverk

En bricka kan även form av konst som man kan ha bara för att den är så vacker. Förr så hade man ofta brickorna hängandes på väggen i sk. brickband. Då var det en fördel om brickan var vacker för då blev den nästan som en tavla på väggen.

Skärbräda för bröd

Man kan aldrig få för många brickor, tycker jag. Varje tillfälle kräver sitt speciella upplägg. Vi har både runda och fyrkantiga, jag söker ofta efter brickor med lite egen design. Det bästa av allt är att här i Sverige finns det riktigt bra möjligheter att producera brickor för små designers. Det går att hitta riktigt speciella om man bara tar sig tid att forska lite.

Tillverkning av brickor

Brickorna som vi säljer på Broarne.se är gjorda av olika trä-skikt som har pressats ihop mycket hårt, allt för att materialet ska bli så tåligt och starkt som möjligt. Grundmaterialet är björkfaner vilket är ett naturligt och miljövänligt alternativ som ändå tål tuffa tag. Att det är just Björk som används känns bra eftersom det är ett träd vi har gott om här i Sverige.

Brickor som konstverk

En bricka kan även form av konst som man kan ha bara för att den är så vacker. Förr så hade man ofta brickorna hängande på väggen i sk. brickband. Då var det en fördel om brickan var vacker, då blev den som en tavla på köks-väggen.

Bricka med frukost på sängen

Vem blir inte glad av att få frukost på sängen? Ska man sitta i sängen och fika så är en bricka nästan ett måste annars har man hela kaffekoppen med innehåll i sängkläderna. En stor fin bricka med nygräddade scones och en kopp tre med honung, det är något de flesta önskar sig på födelsedagen. Brickan kan ju vara själva presenten och fika en bonus.

 

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Grytunderlägg med gröna blad | Broarne.se