Disk & Städning

Att städa och diska, det är nog inte så många som tycker är roligt. Jag kan tycka att det är skönt att röja upp ibland och man får nästan samma belöning som efter ett träningspass, det är riktigt skönt efteråt när det är gjort.

Svensk såpa är det bästa rengöringsmedlet

I denna djungel av rengöringsmedel så är det skönt att kunna hitta en svensktillverkad såpa som fungerar för all tyg av rengöring, man kan till och med tvätta kläder i den. Ett bra miljöval på alla sätt, närproducerat och noggrant utvalda ingredienser.

Kompakt diskställ för det lilla köket

Det finns många som bor ganska trångt i stan och vi i Sverige har mer singel-hushåll än någonsin. Det är inte ofta som man ställer till med stor-kok när man är ett litet hushåll och då blir det inte så mycket disk att ta hand om. Det lilla diskstället från Brabantia är perfekt för det lilla hushållet men det tar ändå både tallrikar, glas och bestick. Varför ha för stort när det är räcker med ett litet?

Disktrasan en Svensk uppfinning

Den svenska disktrasan är riktigt populär i andra länder, vi är vana med den här lite svampiga duken som suger upp mycket vätska. I USA där kallas den för "Swedish dishcloth" och är verkligen eftertraktad. Vi har fina svensktillverkade disktrasor från My Floryd design. Bra städning kräver bra rengöringsmedel och bra verktyg och skaffar man sig det så blir städningen ganska angenäm. Har man ingen diskmaskin så är det stående tipset att diska ofta och inte spara till stora berg av disk. Ett litet och nätt diskställ är praktiskt att ha när det är en mindre disk som skall avklaras

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Små fina diskställ för små kök | Broarne.se