Konstläder-galon

Här hittar du konstläder och galon tyger i flera olika färger. Konstläder, skinnimitation, fusk-skinn, veganläder eller galon, kärt barn har många namn brukar man säga. Vi har många bilfantaster som köper konstläder eller galon av oss. De använder denna skinnimitation till att sy ny klädsel i sina fina gamla veteranbilar. 

Konstläder & galon på metervara

Vi säler galontyg eller konstläder på metervara. Konstläder eller galon innehåller inga spår av äkta läder utan är en ren skinnimitation och konstgjord produkt som är tillverkad av plast. Plasten har behandlats och präglats för att se ut som riktigt läder och likheten mellan konstläder/galon och riktigt läder är slående. Nu ökar veganismen i Sverige och det här är ett bra alternativ till riktigt läder. Galon kallas ibland för veganläder och man kan hitta det i skor, plånböcker, väskor och mycket annat. Galon tyg är användbart till mycket, tåligt och töjer sig fint när man vill sträcka det över stolsitsar mm. Konstlädret sträcker ut sig mest diagonalt och lite mindre på bredden.Vi har flera fina naturliga färger. Galon är ett vatten- och vindtätt material som hållet tätt så länge det inte finns några hål i sömmarna där vatten kan tränga igenom.

Bil-klädsel med konstläder

Vi har många trogna kunder som köper konstläder av oss för att sy ny inredning till bilen. Dörrsidor och stolsitsar är ofta tillverkade i konstläder och vår naturtrogna galon passar perfekt till att klä om gamla bilstolar med eftersom det töjer sig en aning och det går bra att sträcka den över kanter och hörn. Det är en fin hobby att renovera gamla bilar och galonen i bilarna är ofta i behov av ett byte.

Galon på metervara till dynor och kuddar

På ett gym så slits kuddar och dynor efter en tid och de ser tråkiga och ofräscha ut. Det är enkelt och smart att klä på nytt galontyg istället för att byta ut hela maskinen. Men ny och slät galon så blir gym-maskinen enklare att rengöra mellan varje kund.

Soffa och stolsits med skinnimitation eller konstläder

Konstläder eller skinimmitation är praktiskt eftersom det är mycket enkelt att hålla rent, det står emot smuts och fukt. Har du en soffa eller köksstolar som hela tiden får ta emot en massa spill så är det mycket praktiskt att klä om dem med ett konstläder. Vi har flera färger att välja på så du kan få din personliga stil.

Hoppas du hittar ditt ett fint konstläder här i min butik! / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Konstläder i många färger | Broarne.se