Dekorplast bredd 67,5 cm

Ibland behöver man lite bredare kontaktplast, för större dörrar och skivor, till exempel. Här hittar du rullar med hela 67,5 cm bredd (du måste välja manuellt vilken bredd du vill ha).

Vinylplast går att använda på de flesta ytor och som hyllpapper är det extra bra. Hyllppaper utan klister har en förmåga att glida runt i skåpen och ställa till trassel. Men självhäftande folie så får du en slät ren yta som går att göra ren med fuktad trasa. Dekorplasten är tålig och håller sig fräsch i många år.

Dekorplast trä med struktur

Många av våra kontaktpapper har en svag struktur i ytan, speciellt kontaktplast med träimitation blir mycket naturtroget när ytan är strukturerad. Den bredare plasten används med fördel till köksluckor och bänkskivor eftersom de är hela 67,5 cm breda så räcker de till över hela bredden.

Kontaktplast till bänkskiva, köksbänk samt köksluckor

Dekorplast till bänkskiva och dekorplast till köksbänk är ett bra sätt att behålla den inredning man har och bara fixa till ytan så den ser fin ut ett tag till. Det bästa med vinylplats är att de går att ta bort och nästa gång kan du välja en annan färg eller ett annat mönster. Du får en ny yta utan att kosta på stora pengar och dessutom är det klimatsmart att inte köpa nytt när det bara är ytan som blivit sliten och ful.
Den bredare plasten finns inte i alla varianter men du är välkommen att höra av dig till oss om du önskar en bredare dekorplast så kan vi ta hem till dig. Det kommer dock bli en väntetid på dem.

Dekorplast - Träimitation - Vinylplast | Broarne.se