Dekorplast bredd 67,5 cm

Ibland behöver man lite bredare kontakt-plast, till exempel för större dörrar och bordsskivor. Här hittar du rullar med hela 67,5 cm bredd. Vinylplast går att använda på de flesta ytor och som hyllpapper är det extra bra. Hyllpapper utan klister har en förmåga att glida runt i skåpen och ställa till trassel. Men självhäftande folie så får du en slät ren yta som går att göra ren med fuktad trasa. Dekorplasten är tålig och håller sig fräsch i många år.

Populärast bland Dekorplast bredd 67,5 cm


Dekorplast trä med struktur

Många av våra kontaktpapper har en svag struktur i ytan, speciellt kontakt-plast med trä-imitation får en mycket naturtroget när ytan är strukturerad. Den bredare plasten används med fördel till köksluckor och bänkskivor eftersom de är hela 67,5 cm breda så räcker de till över hela bredden.

Kontaktplast till bänkskiva, köksbänk samt köksluckor

Att sätta dekorplast på bänkskiva eller köksbänk är ett bra sätt att behålla den inredning man har och endast fixa till ytan så den håller sig fin ett tag till. Det roliga med vinyl-plast är att den går att ta bort och nästa gång kan du välja en annan färg eller ett annat mönster. Du får en ny yta utan att kosta på stora pengar, det är även klimatsmart att förnya utan att köpa nytt.

Hoppas att du hittar den kontaktplast som du letar efter här / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Dekorplast - Träimitation - Vinylplast | Broarne.se