Dekorplast

Självhäftande plast har blivit en trend i heminredningen. Istället för att köpa nytt så ändrar man snabbt och enkelt en yta med dekorplast. Plasten ligger på rullar och är självhäftande.

Dekorplast på skadade ytor

Det är billigt och enkelt att använda dekorplast när man vill göra om hemma. Dekorplast är ett snabbt sätt att lyfta inredningen i ditt hem och förnya ytor som du tröttnat på eller blivit fula och slitna. Vi säljer kontakt-plasten på rulle och sen klipper du ut önskade bitar från den. På baksidan finns ett rutmönster som gör det lätt att klippa ut raka bitar. Det är viktigt att rengöra ytan noggrant där du vill placera plasten, då fäster den ordentligt.

Med kontaktpapper så kan man hitta en lösning utan att köpa helt nytt, det är klimatsmart och resurssparande. Istället för att köpa helt nytt så kan den inredning man har vara kvar i många år till.

 

Dekorplast köksluckor och hyllpapper

Man kan fästa dekorplast på väggar, dörrar, fönster, kakel och bänkskivor. Många använder även plasten till att pigga upp små föremål som pärmar, blomkrukor, pennskrin, mobilfodral mm. Man kan börja med att fundera över om man vill ha en blank dekorplast eller en med matt yta, vi har mycket att välja på och det står i texten vid produkten hur ytan ser ut. Vissa plaster har en struktur i ytan och då får trä-imitationer ett mycket naturtrogen utseende.

Snabbt resultat med vinylplast

Dekorplast är kort sagt väldigt roligt att jobba med, inget kladd och resultatet kommer snabbt, dessutom mycket lämpligt att ta fram när man vill pyssla med barnen.

Instruktioner om hur den bäst appliceras medföljer varje rulle. Har du fula hyllor i köksskåpen så fixar du det enkelt med dekorplast som hyllpapper. Fönsterbrädor med fula märken får en fukttålig och snygg yta med självhäftande plast.

Hoppas datt du hittar den dekorplast som du söker här! / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Rutig dekorplast hos Broarne.se | Snygg retroinredning online