Blommig vaxduk

Vaxduk med blommor

Pigga upp ditt rum med en blommig vaxduk, tåliga och lätta att torka av. En vaxduk med blommor gör oss glada och rummet får en ny skön känsla. Vi har blommiga vaxdukar i både textil och i rent vinylmaterial.

Vaxduk för barn

Vaxdukar är praktiska att ha i barnfamiljer, det är bara att torka av allt spill och kladd som blir när barnen äter och pysslar. Vaxdukar är även ett bra material för barn att pyssla med, det går lätt och det är skön känsla att klippa i vaxdukar. Vaxduk är ett smart material som man kan tillverka saker av som vimplar och haklappar. Det är bara att klippa ut detaljer i vaxduk, man behöver inte kasta kanterna, den repar inte upp sig.

Vaxduk online

På Broarne köper du vaxduk online direkt från webbsidan, enkelt och smidigt. Det går att köpa speciell frakt på rulle ifall du är intresserad av det. Vi viker annars dukarna i ett paket och det brukar gå bra, de rätar ut sig fort.

Vaxduk med Svensk design

Vi har många olika motiv på vaxdukarna, vi har ett urval som jag handplockat och som jag sen har sett och godkänt. Jag fotograferar alla dukar själv och därmed så kan jag också se på nära håll hur de ser ut och godkänna dem.

Vill du veta mer om de blommiga vaxdukarna så maila mig en fråga! / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Vaxdukar med fina blommor | Broarne.se