Vaxduk blommiga

Pigga upp ditt rum med en blommig vaxduk, tåliga och lätta att torka av. En vaxduk med blommor gör människan glad och rummet får en ny skön känsla. Vi har blommiga vaxdukar i både textil och i enbart rent plastmaterial.

Populärast bland Vaxduk blommiga


Vaxduk barn

Vaxdukar är praktiska att ha i barnfamiljer, det är bara att torka av allt spill och kladd som blir när barnen äter och pysslar. Alla våra dukar är godkända av kontrollorganet Oekotex, de garanterar att det inte finns skadliga ämnen i dukarna. Vaxdukar är även ett bra material för barn att pyssla med, det går lätt och det är skönt att klippa i vaxdukar. Vaxduk är ett super-material som man kan tillverka saker av, tex vimplar och haklappar. Det är bara att klippa ut detaljer i vaxduk, man behöver inte kasta kanterna, den repar inte upp sig.

Vaxduk online

På Broarne köper du vaxduk onilne direkt från webbsidan, enkelt och smidigt. Det går att köpa till frakt på rulle ifall du är intresserad av det. Vi viker annar dukarna i ett paket och det brukar alltid gå bra, de rätar ut sig fort.

Vaxduk design

Det finns många olika design på vaxduk, vi har ett urval som vi handplockat och som vi själva har sett och godkänt. Jag fotograferar alla dukar själv och därmed så kan jag också se på nära håll hur de ser ut och godkänna dem. Jag tror att den blommig vaxduken är den mest vanliga, vi människor gillar blommor och vill omge oss med dem så mycket som möjligt. Blommor gör oss glada ocg det gör en blommig vaxduk också. Vi har blommiga vaxdukar i både textil och i enbart rent plastmaterial. Det som är tillverkade i enbart plast suger inte upp någon vätska och är tåliga och praktiska i tex barnfamiljer. Alla dukar är miljögodkända

Vaxdukar med fina blommor | Broarne.se