Vaxduk rund

Här hittar ni de runda vaxdukar som vi har. De är alltid kantade med bomullsband. Passar fint för bordet i köket eller på uteplatsen, tåliga och lätta att torka av.

Populärast bland Vaxduk rund


Rund vaxduk

Vi på Broarne tycker att de runda dukarna ska klara att ligge ute i solen så vi tillverkar enbart dukar som klarar det. Textildukar med akrylbehandlad yta bleks ganska snart och blir fula så vi avstår från att sälja det. De runda dukarna är 140 cm diam och alltid kantade med bomullsremsa, snyggt och prydligt. Våra vaxdukar som är runda har vi tillverkat i den tåliga plastduken för att de ska klara att ligga ute i solen. De flesta som väljer att köpa en rund vaxduk vill ha den utomhus på sitt runda bord. Det är praktiskt att klämma fast duken med bordsklämmor, det finns att köpa under fliken vaxdukar övrigt

Vaxduk grå - vit

Vi har grå och vita vaxdukar som passar till både fest och vardag. Lätta att sköta, bara att torka av spill och kladd, mycket bra för barnfamiljer med småbarn. Skyddar bordet mot hack och slammer, ljuddämpande och trevligt.

Vaxduk utomhus

En vaxduk som ska ligga utomhus bör tåla sol och regnväder. Vi på Broarne tillverkar bara vaxdukar som tål det tuffa tagen utomhus. Det är viktigt att torka av ketchup och barnmat i burk som innhåller tomat eller paprika, annars blir det ganska säkert fläckar som inte går bort. Dukarna går att tvätta i maskin med de ska inte torktumlas, inte heller centrifugeras, då kan det blir fula veck eller i värsta fall gå sönder. Det bästa är att ta bort smuts med en fuktad trasa och lite diskmedel.

Runda vaxdukar flera motiv | Broarne.se