Retromuggar

Muggar är någon som man kan förnya ofta hemma i köket. Jag känner personer som samlar på så många olika muggar som möjligt, visst är det lite kul när de ställs fram för då blir alla genast engagerade och vill välja just ”sin” speciella mugg.

Muggar och dricksglas i flera olika material

Vi på Broarne har lite olika muggar att välja på, de finns i olika material men jag har valt noga så de är alla mycket bra och drickvänliga.

Muggar i bambufibrer

Muggar i bambufibrer är lätta och lena att hålla i, mycket tåliga mot kaffe-fläckar och klarar även att diskas i maskin, en nyhet för oss klimatsmarta.

Muggar i emalj

Muggar i emalj är mycket populära och ofta får de följa med ut i naturen, man kan till och med ställa en emaljmugg direkt på spritköket, det klarar den.

Muggar i porslin - design My Floryd Sweden

Porslinsmuggar är det vi är mest vana vid och vi har det fina sortimentet från My Floryd. Här hittar ni vackra retro-muggar med fina dekorer som blåbär, lingon och hjorton. All inspiration till dessa vackra porslinmuggar är hämtat ur de Svenska skogarna.

Vinglas i plast

Vi har även några få vinglas i akryl med tillhörande vattenglas. Det ser ut som riktigt glas men är tillverkade i akrylplast, riktigt läckra!

Lattemuggar - Mugg to go

Lattemuggar är lämpliga för folk som är på språng, en lattemugg är en lite större och tjockare mugg som man ska ta med sig i bilen eller ut i trädgården. Vi vill ju dricka kaffe överallt, helst.

Porslinsmugg med lingon | Broarne.se