Vaxduk textil

Vaxdukar med texil i botten finner du här. Det finns dukar i 100% linne och bomull, ytan är alltid behandlad med akryl så den inte ska suga upp vätska så lätt. Textildukarna är populära för de ger bordet en stilig outfit som dessutom är tåliga och smutsavvisande.

Populärast bland Vaxduk textil


Vaxduk randig

Vi på Broarne har olika randiga textilvaxdukar i klassisk design, stilrent och i linnelook. De randiga dukarna är populära för de ger bordet en stilig outfit som dessutom är tåliga och smutsavvisande.
Sandhamnsduken är en randig textilduk som finns i både rött och blått, den blå till sommaren och den röda till vinterns alla fester.

Vaxduk tyg

Våra texildukar är tillverkade i enbart tyg, de finns i 100% bomull och 100% lin. Det är tyg i hela duken och sen är den behandlad med akryl. Ytbehandlingen är ett Food Contact Material. Säkerheten hos Food Contact Material utvärderas av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA). Ytbehandlingen är nästan osynlig så dukarna ser nästan ut att vara obehandlade och de har ett vackert utseénde. Trots att ytbehandlingen är tunn så är den mycket effektiv, spiller du på duken så kan du vara säker på att få bort det om du torkar upp inom en kort tid. Även om du låter det ligga över natten sä är chanske stor att det går bort, gnuggar man med en fuktig trasa så följer de flesta fläckar med bort.

Vaxduk beige

Vi har en många vaxdukar och textildukar som är i linnelook eller beige i färgen, det finns både enfärgat och mönstrat, med rosor och andra typer av mönster. Beige vaxduk ger en lugn atmosfär i rummet och en enfärgad linneduk är klassisk lyx som håller måttet i alla typer av rum.

Textilvaxduk lätta att torka av | Broarne.se