Textilvaxdukar

Textilvaxdukar är tillverkade av riktigt tyg i bomull eller lin. Dukarna är akrylbehandlade i ytan så de går lätt att torka av, spiller du på duken så lägger sig dropparna som pärlor ovanpå och går lätt att få bort.

Våra textilvaxdukar går bra att torka av

Här på Broarne har vi många olika textilvaxdukar i klassisk stilren design. Materialet i dukarna är oftast tillverkade i ren bomull eller lin med en akryl-beläggning i ytan som gör den smutstålig. Ytbehandlingen är nästan osynlig så dukarna ser nästan ut att vara av bara vanligt tyg. Trots att ytbehandlingen är tunn så är den mycket effektiv, spiller du på duken så kan du vara säker på att få bort det om du torkar upp genast. Även om du låter det ligga över natten så är chansen stor att det går bort, gnuggar man med en fuktig trasa så följer de flesta fläckar med. Dock ska man alltid vara extra försiktig med ketchup eftersom det biter sig fast väldigt fort.

Linnevaxduk är en linneduk som tål att spillas på

Här hittar du enfärgade linnevaxdukar i flera färger. Vi har även många textildukar som har så kallad linne-look i en beige-grå i färg i botten. De är tillverkade i ren bomull men snarlik en linneduk.

Har du frågor om texilvaxdukarna så skriv ett mail till mig! / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Textilvaxduk lätta att torka av | Broarne.se