Vaxduk - Dahlia Grå (pris/löpmeter)

115 kr
I lager   Leveranstid: 3-7 dagar

• Bredd 140 cm.
• Löpmeter – priset är för en meter, köper du flera meter får du en hel sammanhängande duk
• Miljögodkänd
• Lätt att torka av
• Struktur i ytan som ger en känlsa av textil
• Halvmatt yta
• Grå bakrynd med svart-grå-vita blommor och blad
Den ser ut att vara tillverkad av textil men är helt i plast och är mycket praktisk eftersom den inte kan suga upp någon vätska. Grå melerad duk med vita blommor som bildar en lugn enhet. Vaxduken har en halvblank yta och vacker gräng (alltså inte helt slät i ytan), mjuk och smidig. Miljögodkänd av kontrollorganet Oeko-Tex, de utfärdar certifikat enligt standard 100. Det innebär att tillverkaren garanterar att det inte finns skadliga ämnen i produkten.

Baksidan på duken är lite flossad (luddig), det gör att den blir ljuddämpad och ligger still på bordet. Mjuk och smidig, du kan med fördel sy shopping-väskor, bordtabletter och haklappar mm. om du skulle vilja det. Det finns ingen textil i duken men det finns struktur i ytan. Perfekt att lägga på ett ömtåligt bord när barnen ska pyssla eller måla.

Vaxduken är lättskött, bara att torka av den med disktrasa efter måltiderna. Man ska dock vara försiktig med tomatketchup och viss barnmat på burk som innehåller tomat. Spiller man ketchup eller tomatprodukter ska man genast torka av annars kan det bli fläckar som inte går bort. Vi rekommenderar inte att man tvättar duken i tvättmaskinen eftersom det då kan bli skarpa veck som inte går bort. Vill man ändå vill försöka tvätta i tvättmaskin så ska man inte torktumla efteråt, låt den dropptorka och häng så rakt du kan. Tvätta inte varmare än 40 grader. Det går att stryka på duken men då måste man använda stryk-duk och inte ha för varmt på järnet. Stryk helst från baksidan.

Här finns en grå vaxduk till med blommor

Här finns en textil-vaxduk i samma stil

 

 

 

 

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Liknande produkter