Dekorband

Dekorband i alla möjliga former och färger, de skiljer sig från traditionella band. De har massor av broderier och vackra detaljer som pärlor och paljetter som kommer att pigga upp dina kläder eller inredningsdetaljer.

Underkategorier

Broderade dekorband i textil

Våra vackra textilband lockar till att skapa nytt av gamla textilier och kläder. Banden är vackra som smycken och man kan dekorera mängder av saker med dem t.ex. klädesplagg, som då får en helt ny och egen design. Sy på nertill på byxben, ovanpå jack-kragen, nertill på ärmarna, nertill på kjolen, kanter framtill på västen, revärer på ärmar och byxben. Alla kläder blir vackrare med ett extra blickfång och även slitna kläder får en kick. Det man bör veta är att efter att du sytt på sidenband kan det ibland inte gå att tvätta i maskin så plaggen måste eventuellt tvättas för hand efteråt.
Barnen kommer att älska att få pyssla med kantband. De kan sy armband, dekorera pärmar, skokartonger, göra dock-kläder och pynta lampskärmar. Listan kan göras lång när man börjar förstå hur mycket ett snyggt de kan användas till. Bara fantasin sätter gränser.

Allmogeband i ny stil

Vi har använt vävda allmogeband att dekorera kläder med i alla tider och vi har gamla fina traditioner omkring hur dessa band bör se ut. Vi har en lång tradition av att sy på dräktband på våra traditionella dräkter. På Broarne har vi många som är skiljer sig från det strikt traditionella, de ha massor av vackra detaljer, broderier, paljetter och pärlor.
Jag föreslår att du skapar en helt ny folkdräkt med extra fina broderade kanter i siden och med paljetter. Det kommer att göra succé på spelmansstämman i sommar

Vackra broderier att samla på

De flesta är tillverkade i siden och är rikt dekorerade med pärlor, guldbroderier, paljetter och applikationer. Banden är så vackra så man vill ha dem med sig när man ser dem. De tar inte så stor plats så man kan lägga på hög där hemma och titta på dem när man behöver bli på gott humör. Den här skatten kan ligga på lager och vänta på nästa projekt.

Jag hoppas du hittar ett favorit här! / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Vackra broderade dekorband | Broarne.se