Kakeldekor 15x15cm

Kakeldekor i storlek 15x15 cm är den mest vanliga här i Sverige. Det storleken monteras oftast i kommunägda lägenheter och är nästan alltid vita. Fördelen är att då finns det många olika kakeldekorer som passar.

Populärast bland Kakeldekor 15x15cm


Kakeldekor i kök och badrum

Broarne har en hel del olika dekorer och marockanskt kakel är väldigt populärt just nu. Det kan vara en bra idé att prova sig fram med billiga kakeldekorer innan man bestämmer sig för att byta till ett nytt riktigt kakel.

Enkelt att montera kakeldekor

Det är inte svårt att montera kakeldekorerna, det följer med en beskrivning på hur man gör och den enda som krävs är lite diskmedel, vatten och eventuellt en fönsterskrapa. Det är roligt att montera upp dem och snabbt se mönstret växa fram.

Pyssla med kakeldekorer

Barn älskar att pyssla och med kakeldekorer kan de hitta på en rad olika roliga pyssel med stadiga klistermärken. Kakeldekorerna går lätt att klippa i och det är ofta en milstolpe för ett litet barn när de klarar av att klippa med sax. Sen är det bara att börja klistra upp, pilla bort skyddspapper och dekorera allt från glasburkar till skokartonger eller varför inte snygga upp kylskåpet lite tillfälligt?

Kakeldekor i köket

Någon dag kanske du vill ha något annat än vitt kakel i köket, att köpa kakeldekorer är ett bra sätt att spara både pengar och tid. Istället för att riva ner det gamla kaklet och sätt upp ett nytt så täcker du över det med kakeldekorer. Det är även ett bra sätt att testa sig fram och se hur det känns, det kan både bli en temporär lösning eller en permanent.

Har du frågor om hur man sätter upp kakeldekor så maila min gärna / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

kakeldekor i marockansk stil turkos | Broarne.se