Kakeldekor 15x15cm

Kakeldekor i storlek 15x15 cm är den mest vanliga här i Sverige. Det storleken monteras oftast i kommunernas lägenheter och är nästan alltid vita.

Populärast bland Kakeldekor 15x15cm


Kakeldecor i kök och badrum

Det första man tänker på är att byta utseende på kaklet i köket eller badrummet, det är där vi oftast har en kaklad vägg. Vi på Broarne har en hel del olika dekorer och marokanskt kakel är väldigt populärt, det kan vara en bra idé att prova sig fram med kakeldekor innan man bestämmer sig för att byta till ett nytt mönstrat kakel.

Pyssla med kakeldekorer

Barn älskar att pyssla och med kakeldekorer kan de hitta på en massa oilka roliga pyssel. Kakeldekorerna går lätt att klippa i och det är ofta en milstolpe för ett litet barn när de klarar av att klippa med en sax. Sen är det bara att börja klistra upp dem, pilla bort skyddspappret och dekorera allt från glasburkar till skokartonger eller varför inte snygga upp kylskåpet lite tillfälligt?

Enkelt att montera kakeldekor

Det är inte svårt att montera kakeldekorerna, det följer med en beskrivning på hur man gör och den enda som krävs är lite diskmedel, vatten och eventuellt en förnsterskrapa. Det är så roligt att montera upp dem och se hur mönstret växer fram.

Kakeldekor i köket

Någon dag kanske du vill ha något annat än vitt kakel då är kakeldekorer ett bra sätt att spara pengar och tid samt miljö. Istället för att riva ner det gamla kaklet och sätt upp ett nytt så täcker du över det med kakeldekorer. Det är också ett bra sätt att testa sig fram och se hur det känns, det kan bli en temporär lösning eller en permanent.

kakeldekor i marockansk stil turkos | Broarne.se