Broarne.se är en webbutik som erbjuder ett brett utbud av olika tyger och dekorationsmaterial online. De har ett stort sortiment av möbeltyger, gardintyger, linnetyger, bomullstyger, galontyger och vaxduk i olika färger, mönster och kvaliteter för alla typer av inredningsprojekt. Förutom tyger erbjuder de också dekorplast och dekorband för att göra dina heminredningsprojekt ännu mer personliga.

Broarne.se har fokus på att erbjuda hög kvalitet på alla sina produkter till konkurrenskraftiga priser. De arbetar med pålitliga leverantörer och tillverkare för att säkerställa att kunderna får produkter av högsta kvalitet. Dessutom har de en kundtjänst som alltid är redo att hjälpa till och svara på frågor om produkterna och deras användning.

Att handla på Broarne.se är enkelt och smidigt. Du kan enkelt bläddra igenom deras stora utbud av tyger och material, läsa om produktinformation och se produktbilder innan du lägger din beställning. Dessutom erbjuder de snabba leveranser och trygg betalning via säkra betalningsmetoder.

207 Produkter
Sidenband med rosa blommor 9 cm - offwhite
Nyhet
Siden band i rosa råsiden med broderier
Nyhet
Indiskt bomullstyg - Blocktryck nr.5
Indiska tyger Indiskt bomullstyg - Blocktryck nr.5
120 kr / meter